Kennisdeling Zeeuwse Overheid – Eerste editie

‘De maatschappij zal nooit meer zo langzaam veranderen als vandaag’.

Gelukkig staan overheidsinstanties niet alleen voor deze opgave en is het belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan. En hoe leuk is het om dat te doen, in het mooie Zeeland, met collega Zeeuwse overheidsinstanties? Graag nodigen wij u daarom uit voor een eerste bijeenkomst van de Kennisdeling Zeeuwse Overheid, voor en door Zeeuwse overheidsinstanties, op 7 juni 2018 van 16:00-20:00, met als thema ‘denken + doen = beter : ervaringen en succesfactoren van blijvend verbeteren’.

Recente trendrapporten relateren de grote ontwikkelingen voor slimme overheidsinstanties voornamelijk aan technologie en data. Die focus van deze trends is te beperkt. We zijn ervan overtuigd dat technologie belangrijk is, maar dat organisaties die alleen inzetten op de techniek niet zullen excelleren! Het belangrijkste kapitaal van slimme overheidsorganisaties met een positieve en duurzame impact op de maatschappij, zijn de mensen. ​De eerste bijeenkomst focust zich daarom op het belang van ideaal gedrag in de organisatie en we zullen cultuur echt concreet maken. Waar vervolgbijeenkomsten over zullen gaan, laten we graag aan u, zodat deze Zeeuwse kennisdeling echt aansluit op uw uitdagingen.

Benieuwd naar voorbeelden van trajecten waar succesfactoren voor blijvende verbetering zijn toegepast? Lees dan onze referenties : Gemeente Halderberge en Belastingsamenwerking West-Brabant.

Program

16.00Inloop
17.00Start van de meet-up, met een inspirerende presentatie
17.30Aan de slag met gedrag
18.30Afsluiting en bepalen van vervolgonderwerpen
19.00Netwerkborrel en broodjesdiner
Subscribe now