Business consulting in Brussel

  Möbius begeleidt ondernemingen die gevestigd en/of actief zijn in Brussel met professionele adviesverlening. We beschouwen onszelf als partner van jouw organisatie en reiken creatieve oplossingen aan. Een nauwe samenwerking en integratie in jouw onderneming zijn noodzakelijke ingrediënten om jouw projecten tot een succes te maken. Möbius biedt binnen diverse sectoren professionele consultancy in Brussel aan ondernemingen die voor bestaande of nieuwe uitdagingen staan.

  Wij zijn fier om onze talenten dagelijks in te mogen zetten voor ondernemingen in Brussel om zo, schouder aan schouder, het verschil te maken.

  Consultancy in Brussel ten dienste van jouw organisatie

  Brussel: Een unieke melting pot van zakelijke mogelijkheden

  Als thuisbasis voor tal van internationale organisaties en als centrum van Europese besluitvorming, biedt Brussel een unieke omgeving voor ondernemingen. Uw bedrijf verdient een consultant die deze dynamiek begrijpt.

  Duurzaamheidsmanagement dat uitblinkt

  De Europese Unie heeft via de Green Deal haar ambitie op vlak van duurzaamheid duidelijk gemaakt: Europa moet tegen 2050 klimaatneutraal worden. De groene transitie zal van alle Europeanen inspanningen vereisen en niet in het minst van de bedrijfswereld. Anderzijds creëren de Europese doelstellingen ook kansen voor ondernemingen die efficiënt omspringen met onze natuurlijke bronnen. Hoe goed scoort jouw onderneming vandaag op vlak van duurzaamheid?

  Als specialist consultancy in Brussel gaan we op zoek naar opportuniteiten op vlak van duurzaamheid. We werken samen aan een relevant duurzaamheidsbeleid voor jouw organisatie of gaan op zoek naar manieren om de uitrol van je duurzame strategie te versnellen.

  People matter

  Wij geloven heel sterk dat de mensen het fundament vormen van een organisatie. Het is ons doel om echte verandering te brengen die een maatschappelijk positieve impact heeft. Je kan meer bereiken door mensen en ondernemingen met mekaar te verbinden. Wij helpen jouw organisatie te (her)structureren en bieden ontwikkelingstrajecten aan voor de optimale ontplooiing van ieders talent. Met persoonlijk leiderschap en een juiste communicatie creëer je de ideale werkomgeving voor je huidige en toekomstige medewerkers.

  Bij Möbius zijn we er van overtuigd dat alles begint bij het individu. Om die reden hebben we Trüvius opgericht: een apart merk waarmee we ondernemingen helpen hun mensen op de eerste plaats te zetten om er vervolgens de vruchten van te plukken.

  Gids in een veranderende wereld

  Omdat de markt constant in beweging is, is het essentieel om als onderneming wendbaar te zijn. Möbius helpt jouw bedrijf te transformeren en adviseert je bij jouw strategische uitdagingen. Wie iets telkens op eenzelfde manier aanpakt, kan geen verschillend resultaat verwachten. Daarom analyseren we de huidige processen en gaan we samen op zoek naar verbeteringen. Door permanent te monitoren en kordaat bij te sturen, zetten we je op weg naar betere resultaten.

  Consultancy in Brussel op maat van jouw behoeftes

  Omdat elke onderneming uniek is en eigen specifieke uitdagingen kent, scherpen we bij Möbius onze expertise constant aan. Onze teams denken graag out of the box en beschikken over gespecialiseerde knowhow om voor elke uitdaging een oplossing op maat uit te werken. Heeft jouw organisatie nood aan consultancy in Brussel voor algemene strategische of sectorspecifieke begeleiding, dan staan onze specialisten voor jou paraat met veel kennis, nieuwsgierigheid en creativiteit.

  Consultancy binnen diverse sectoren

  Omdat we bij Möbius niet van grenzen houden, beperken we onze adviesverlening niet tot een specifieke sector. We hebben toegewijde sectorteams uitgebouwd die sectorspecifieke evoluties opvolgen om snel te kunnen inspelen op nieuwe noden. Dankzij onze knowhow en jarenlange ervaring kunnen we organisaties binnen een brede waaier aan sectoren kwalitatief begeleiden en samen op zoek gaan naar creatieve oplossingen.

  Gezondheidssector

  De coronapandemie heeft het belang van goede zorgvoorziening duidelijk gemaakt, maar tegelijk ook aangetoond hoe zwaar de druk op onze gezondheidssector is. Onze in zorg gespecialiseerde teams streven naar meerwaardecreatie en kostenefficiënt beheer van zorginstellingen. Daarbij werken ze volgens deze vier waarden:

  • Creëren van een cultuur die wil uitblinken
  • Analytisch onderbouwde voorstellen en uitwerken van alternatieve scenario’s
  • Begeleiding bij het ontwerpen van een degelijke en effectieve veranderaanpak
  • Zoveel mogelijk stakeholders verbinden

  Publieke sector

  Al meer dan 25 jaar werken we actief samen met lokale, regionale en federale instanties die ten dienste staan van de maatschappij en haar burgers. We zijn bijzonder fier om mee te mogen bouwen aan de verbetering van de publieke dienstverlening en zo rechtstreeks een positieve impact te hebben op de samenleving.

  We staan publieke organisaties bij in hun digitale transformatie en gaan op zoek naar schaalvoordelen om samenwerkingen tussen lokale instanties op te zetten.

  Private sector

  In de private sector is het essentieel om jouw klanten te begrijpen opdat je hun verwachtingen kan inlossen. We begeleiden bedrijven bij hun transformaties door de medewerkers te betrekken in het grotere verhaal. Door een juiste mindset te creëren en processen te optimaliseren, streven we naar duurzame resultaten met een optimale klantervaring. Dit zijn de voornaamste sectoren waarin we actief zijn:

  • Nutsbedrijven
  • Telecom & Media
  • Retail
  • Voedingsmiddelen
  • Chemie
  • Technologie & SaaS
  • Bouwmaterialen

   

  Mobius Business Redesign

  Onze aanpak voor een doeltreffend resultaat

  Samen sterk

  Is jouw onderneming actief in Brussel en wil je een andere koers varen of vind je niet het gepaste antwoord op een strategisch vraagstuk, laat ons dan kennismaken en uitzoeken hoe we de handen in mekaar kunnen slaan.