Consultancy Gent

  Möbius biedt duurzame professionele ondersteuning aan bedrijven die actief zijn in de regio rond Gent. We streven naar een nauwe samenwerking om op maat gemaakte oplossingen uit te werken voor de uitdagingen waarmee jouw organisatie worstelt. Steunend op onze knowhow en ervaring bouwen we, samen met jouw team, aan een gezamenlijk succesvol project. Möbius staat als specialist in consultancy in Gent synoniem voor doeltreffendheid, creativiteit en waardevolle resultaten met impact.

  Met veel ervaring in consultancy verstrekken we advies in Gent en omstreken binnen een ruime waaier aan sectoren.

  Nood aan consultancy in Gent? Onze expertise staat tot uw dienst

  Excellent duurzaamheidsmanagement

  De Europese Green Deal is de drijvende kracht achter de groene transitie die van Europa een moderne en competitieve economie moet maken die efficiënt omspringt met onze hulpbronnen. De impact ervan is erg groot voor bedrijven, maar de milieu- en klimaatuitdagingen bieden ook opportuniteiten. Trekt jouw onderneming al voldoende de kaart van duurzaamheid?

  Wij ondersteunen jouw organisatie op basis van consultancy in Gent bij het invoeren van een relevant duurzaamheidsbeleid of helpen je de uitrol van je duurzame strategie te versnellen.

  Human Resources: bron van succes

  De fundering van een organisatie bestaat uit de mensen die er werken. Het engagement van je medewerkers is essentieel voor de succesvolle werking van jouw bedrijf. Persoonlijk leiderschap en een sterke communicatie dragen bij aan een mensvriendelijke werkplek die talent aantrekt. Omdat we zo sterk geloven in het verhaal waarbij de mens centraal staat in elke organisatie, hebben we zelfs een apart merk opgebouwd waarin onze ‘zachte’ dienstverlening wordt gebundeld: Trüvius.

  Van strategie tot resultaat

  In een steeds veranderende context is een heldere visie en snel schakelen cruciaal. Wij gaan samen op zoek naar continue verbeteringen van je organisatie en adviseren je bij de strategische keuzes op sleutelmomenten. We monitoren en analyseren de processen opdat er snel en kordaat kan bijgestuurd worden om tot het gewenste resultaat te komen.

  Consultancy in Gent: op maat van jouw noden

  We schaven onze expertise constant bij in functie van de behoeftes van onze klanten. Onze teams beschikken over gespecialiseerde knowhow om oplossingen op maat te kunnen aanreiken. Is jouw organisatie op zoek naar consultancy in Gent voor algemene strategische of sectorspecifieke ondersteuning, dan helpen wij jou om jouw bedrijf te vormen tot de betere versie van zichzelf.

  Thuis in vele sectoren

  Omdat we bij Möbius the big picture bekijken, beperken we onze adviesverlening niet tot een specifieke niche. Onze toegewijde sectorteams volgen de sectorspecifieke evoluties op om snel te kunnen inspelen op actuele behoeftes. Onze brede knowhow en ervaring stelt ons in staat om organisaties binnen diverse takken kwalitatief te begeleiden en creatieve oplossingen uit te werken.

  Gezondheidssector

  Door de coronapandemie werd pijnlijk duidelijk hoe zwaar de druk op onze gezondheidssector is. Het doel van onze in zorg gespecialiseerde teams is het creëren van meerwaarde en het terugschroeven van kosten voor zorginstellingen. Daarbij houden we vier principes voor ogen:

  • We streven naar het creëren van een cultuur die wil uitblinken
  • We brengen analytisch onderbouwde voorstellen en simuleren alternatieve scenario’s
  • We begeleiden bij het ontwerpen van een degelijke en effectieve veranderaanpak
  • We verbinden zoveel mogelijk stakeholders binnen ons netwerk

  Publieke sector

  Sinds onze oprichting werken wij nauw samen met lokale, regionale en federale overheidsorganisaties. Wij bouwen mee aan de verbetering van de dienstverlening die positief bijdraagt aan de maatschappij en haar burgers.

  We staan publieke organisaties bij in hun digitale transformatie en stimuleren lokale instanties om hun krachten te bundelen en zo te kunnen genieten van synergievoordelen.

  Private sector

  Wij adviseren bedrijven uit de private sector bij hun transformaties en leggen de nadruk op de ontplooiing van de mensen die er werken. We streven daarbij naar duurzame resultaten met een optimale klantervaring. Binnen deze sectoren verdienden we alvast onze strepen:

   

  Mobius Business Redesign

  Waarom kiezen voor business consulting in Gent?

  De markt van Gent is constant in beweging. Veranderende consumentenbehoeften, digitale revoluties en concurrentiedruk vereisen een frisse kijk en innovatieve strategieën. Een business consultant kan u voorzien van de inzichten en tools die nodig zijn om proactief te handelen in plaats van reactief.

  Onze aanpak

  De handen in mekaar slaan?

  Is jouw onderneming actief in Gent en ondervind je moeilijkheden om nieuwe strategische lijnen uit te zetten of een beleidsknoop te ontwarren, laat ons dan kennismaken en uitzoeken hoe we mekaar kunnen versterken.